Gripfoto
/

Een foto is meer dan een afdruk

 

Diensten

 

 

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Uw bedrijf van binnen en van buiten professioneel op de foto. De foto's zijn ideaal te gebruiken voor diverse  reclame doeleinden en uw website. U kunt uw productie proces laten zien en/of uw  producten in het bedrijf.  Samen met u wordt er bepaalt wat voor foto u zou willen hebben. De foto's krijgt u aangeleverd op een USB stick. Er wordt bij ons altijd een back-up bewaard. Zo hoeft u nooit meer bang te zijn dat u de foto's verliest.


STOCKFOTO OP MAAT

In onze web shop kunt u tegen een laag bedrag een stockfoto downloaden. Deze foto zijn in hoge kwaliteit en goed te gebruiken voor uw publicatie in weekblad, krant of tijdschrift. Ook bieden wij iedere foto aan voor web gebruik. Deze zijn snel laak baar en te gebruiken voor iedere website.
Wij streven er naar om steeds meer foto's aan te bieden. wilt u een foto hebben over een specifiek onderwerp maak dan gebruik van het contact formulier. Wij maken voor u graag een foto naar uw wens. 


 

EEN PERSFOTOGRAAF IS ER OOK VOOR U

Wij werken ook als persfotograaf voor evenementen en calamiteiten. Heeft u een nieuws tip of een leuk gezellig evenement wat de moeite is om in de media te komen bel ons gerust. Wij werken samen met
AS-Media die erg veel ervaring heeft in het delen met de lokale en landelijke media 

Heeft u een nieuws tip bel naar 06-24 75 90 70 of gebruik ons contactformulier.


EVENEMENTEN FOTOGRAAF.

U organiseert een sportdag of geeft een leuk feest. Wij kunnen uw gasten of deelnemers op de fotograferen. De kunst van deze vorm van fotografie is om zo onopvallend te fotograferen zo dat uw gasten of deelnemers niet in de gaten heeft dat er wordt gefotografeerd. Op deze manier worden de foto's erg natuurlijk en spontaan.

De foto worden altijd door ons gecontroleerd en bijgewerkt in Adobe Lightroom. Zo bent u verzekerd van kwaliteit.

  • Kosten zijn €200, per 4 uur
  • U krijgt 20 foto van ons aangeleverd. Alle foto's kunnen ook afgekocht en vrijgegeven worden. U ontvangt deze dan op een USB stick voor €275,-
  • Deelnemers kunnen foto's kopen vanaf €2,- (ook download is mogelijk)