Gripfoto
/

Een foto is meer dan een afdruk

 

Huisdieren fotografie

Het is uw beste vriend. En waarschijnlijk heeft u zelf al honderden foto’s van uw trouwe beestje gemaakt. Maar wat nou als u eens een foto zou willen hebben die er echt tussen uit springt?
Een foto die u uitgeprint zou willen hebben op canvas, of op glas? Dan bent u bij Gripfoto op het juiste adres.

Hoe gaan we te werk. U kunt met ons afspreken waar u de foto’s gemaakt zou willen hebben. Het kan op locatie of gewoon bij u thuis. U mag de locatie bepalen. We hebben de mogelijkheid om bij u thuis een mobiele fotostudio te plaatsen met een wit achtergrond doek en drie softbox studio lampen. Maar natuurlijk kan het ook gewoon lekker in de tuin of of huiskamer zonder studio. 
U krijgt alle gemaakte foto’s digitaal in uw bezit en worden verzonden via We transfer. Binnen 24 uur heeft u de foto volledig gecontroleerd en na bewerkt.

Tijdens de foto sessie is er veel aandacht voor het dier. Met technieken al een speel piepje en belonen wordt de volledige aandacht getrokken om tot het beste resultaat te komen.
Natuurlijk is het mogelijk om samen met het gezin op de foto te gaan. Heeft u speciale wensen over hoe de de foto's gemaakt wil hebben, overleg het gewoon met mij. Er is heel veel mogelijk. 

Mocht het zo zijn dat de aandacht verdwijnt kunnen we een pauze in lassen. Uw foto’s komen een maand lang in onze webshop. U krijgt via ons een persoonlijk wachtwoord. Zo kunt u alleen de foto’s bekijken. In onze webshop heeft u de mogelijk om uw favoriete foto af te drukken op foto papier, canvas of op glas. Ook zijn er zeer veel foto cadeaus mogelijk. Denk aan mokken, sleutelhangers muismatten te veel om op te noemen. 



Prijs

Foto shoot huisdier
€55,- thuis of op locatie
---------------------------------------------------------------

Foto shoot huisdier incl gebruik van mobiele fotostudio
€95,-
---------------------------------------------------------------

bij meer dan 25km buiten Amersfoort wordt er 
€20,- verplaatsing kosten berekend